|
4 |
قسم علوم الحياة |
كلية العلوم |
Lec.8 |
1 |
|
4 |
قسم علوم الحياة |
كلية العلوم |
Acetic acid ,Lec.7 |
2 |
|
4 |
قسم علوم الحياة |
كلية العلوم |
Ind.M.Lec.6 |
3 |
|
4 |
قسم علوم الحياة |
كلية العلوم |
Lactic acid ,Lec.5 |
4 |
|
4 |
قسم علوم الحياة |
كلية العلوم |
Lec.4 power point |
5 |
|
4 |
قسم علوم الحياة |
كلية العلوم |
Ethanol production,Lec.4 |
6 |
|
4 |
قسم علوم الحياة |
كلية العلوم |
Indust.M. Lec3 |
7 |
|
4 |
قسم علوم الحياة |
كلية العلوم |
Industrial Microbiology,Lec.2 |
8 |
|
4 |
قسم علوم الحياة |
كلية العلوم |
, 2024, Industrial Microbiology, Lec.1 |
9 |
|
4 |
قسم علوم الحياة |
كلية العلوم |
Lec.8 |
10 |
|
4 |
قسم علوم الحياة |
كلية العلوم |
Lec.7 |
11 |
|
4 |
قسم علوم الحياة |
كلية العلوم |
Radiation , Lec.6 |
12 |
|
4 |
قسم علوم الحياة |
كلية العلوم |
High temperature,Lec.5 |
13 |
|
4 |
قسم علوم الحياة |
كلية العلوم |
Food Microbiology 4,2023 |
14 |
|
4 |
قسم علوم الحياة |
كلية العلوم |
Food Microbiology 3 |
15 |
|
4 |
قسم علوم الحياة |
كلية العلوم |
Food Microbiology, 2 |
16 |
|
4 |
قسم علوم الحياة |
كلية العلوم |
Lactic acid ,Lec.5 |
17 |
|
4 |
قسم علوم الحياة |
كلية العلوم |
Ethanol production,Lec.4 |
18 |
|
4 |
قسم علوم الحياة |
كلية العلوم |
Industrial Microbiology 3 |
19 |
|
4 |
قسم علوم الحياة |
كلية العلوم |
Industrial Microbiology 2 |
20 |
|
4 |
قسم علوم الحياة |
كلية العلوم |
Industrial Microbiology Lec.1 |
21 |
|
4 |
قسم علوم الحياة |
كلية العلوم |
Foodborne diseases, Lec.9 |
22 |
|
4 |
قسم علوم الحياة |
كلية العلوم |
LEC.8 ,Spoilage of Specific Food Groups |
23 |
|
4 |
قسم علوم الحياة |
كلية العلوم |
Radiation,Lec.6 |
24 |
|
4 |
قسم علوم الحياة |
كلية العلوم |
Food preservation with antimicrobial ,7 |
25 |
|
4 |
قسم علوم الحياة |
كلية العلوم |
High-Temperature Food Preservation:Lec.5 |
26 |
|
4 |
قسم علوم الحياة |
كلية العلوم |
,Lec. 3 , Intrinsic and Extrinsic Parameters |
27 |
|
4 |
قسم علوم الحياة |
كلية العلوم |
Microbial spoilage of foods. Lec.4 |
28 |
|
4 |
قسم علوم الحياة |
كلية العلوم |
, 2022. Food microbiology Lec.2 |
29 |
|
4 |
قسم علوم الحياة |
كلية العلوم |
Food Microbiology Lec.1, 2022 |
30 |
|
4 |
قسم علوم الحياة |
كلية العلوم |
Industrial Microbiology Lec.3 |
31 |
|
4 |
قسم علوم الحياة |
كلية العلوم |
Food Microbiology ,Lec.9 |
32 |
|
4 |
قسم علوم الحياة |
كلية العلوم |
Food Microbiology ,Lec.8 |
33 |
|
4 |
قسم علوم الحياة |
كلية العلوم |
Food Microbiology ,Lec.7 |
34 |
|
4 |
قسم علوم الحياة |
كلية العلوم |
Food Microbiology ,Lec.6 |
35 |
|
4 |
قسم علوم الحياة |
كلية العلوم |
Food Microbiology ,Lec.5 |
36 |
|
4 |
قسم علوم الحياة |
كلية العلوم |
Food Microbiology Lec.4 |
37 |
|
4 |
قسم علوم الحياة |
كلية العلوم |
Food microbiology Lec.3 |
38 |
|
4 |
قسم علوم الحياة |
كلية العلوم |
Food Microbiology , 2 |
39 |
|
4 |
قسم علوم الحياة |
كلية العلوم |
Food Microbiology, 1 |
40 |
|
4 |
قسم علوم الحياة |
كلية العلوم |
lactic acid |
41 |
|
4 |
قسم علوم الحياة |
كلية العلوم |
Food Microbiology 8 |
42 |
|
4 |
قسم علوم الحياة |
كلية العلوم |
خطة المساق |
43 |
|
6 |
قسم علوم الحياة |
كلية العلوم |
prebiotics and probiotics |
44 |
|
6 |
قسم علوم الحياة |
كلية العلوم |
probiotic 2 |
45 |
|
4 |
قسم علوم الحياة |
كلية العلوم |
Food Microbiology 2 |
46 |
|
4 |
قسم علوم الحياة |
كلية العلوم |
Food Microbiology 1 |
47 |
|
4 |
قسم علوم الحياة |
كلية العلوم |
Food Microbiology 7 |
48 |
|
4 |
قسم علوم الحياة |
كلية العلوم |
Food Microbiology 6 |
49 |
|
4 |
قسم علوم الحياة |
كلية العلوم |
Food Microbiology 5 |
50 |
|
4 |
قسم علوم الحياة |
كلية العلوم |
Food Microbiology 4 |
51 |
|
4 |
قسم علوم الحياة |
كلية العلوم |
Food Microbiology 3 |
52 |
|
6 |
قسم علوم الحياة |
كلية العلوم |
Fermentation,Lec.5 |
53 |
|
6 |
قسم علوم الحياة |
كلية العلوم |
Fermentation, Lec4 |
54 |
|
6 |
قسم علوم الحياة |
كلية العلوم |
Fermentation, Lec3 |
55 |
|
6 |
قسم علوم الحياة |
كلية العلوم |
Fermentation, Lec2 |
56 |
|
6 |
قسم علوم الحياة |
كلية العلوم |
تقانة تخمرات |
57 |